Lista e produkteve sipas brendit Mia Vita

Mia Vita është produkti më i ri i lëngjeve të frutave të cilësisë së lartë premium që përmbajnë 100% fruta natyrale.

Me Mia Vita fillohet dita duke konsumuar përplot fruta natyrale të ndryshme si portokall, dredhëz, vishnje, boronicë, mollë dhe pjeshkë që ju freskojnë me shije të këndshme. Duke përdorur teknologjinë më të sofistikuar në botë për prodhimin e lëngut të frutave, në partneritet me kompaninë suedeze Tetra Pak, Devolli Group ka arritur të sigurojë një kontroll maksimal të kualitetit: që nga vjelja e frutave, shtrydhja e deri te paketimi më i ri prizëm.

Më shumë

Brendet

Na kontaktoni

Kur të doni

Phone:+37745566266

Shërbimi për klientë

Abonohuni për oferta!

Qumështorja Vita