San Parèy Vodka - 1l Zmadhoje foton

San Parèy Vodka - 1l

Sasia: Shishe 1l

Më shumë detaje

E bërë nga materiale të para të cilësisë më të lartë, vodka ynë e drithërave e filtruar disa herë është kënaqësi e vërtetë. Me shijen e saj të plotë dhe të rrumbullaksuar në mes të notave të lehta të vanilës dhe një erëze natyrore tipike, e balancuar në mes të ëmblës dhe pikantës, ajo shpalos një përfundim të butë dhe të ëmbël.

Brendet

Na kontaktoni

Kur të doni

Phone:+37745566266

Shërbimi për klientë

Abonohuni për oferta!

Qumështorja Vita